Waveboard aanbieding

Wij hebben hier in de aanbieding voor jou een super stoere Waveboard Step! Wat het precies is? Een Waveboard Step is eigenlijk een mix tussen een Waveboard en een Step, wat de naam natuurlijk eigenlijk ook al zegt. Met deze Waveboard Step kan je heerlijk met je lichaam bewegen om snel vooruit te komen. Je surft als het ware eigenlijk gewoon over de straat. Doordat het een mix is met een step, is het makkelijker om te sturen en ondertussen heb je ook nog een beetje houvast.  Het is een ware rage aan het worden.

Voor de kinderen is het ook een stuk makkelijk om de feeling te krijgen, omdat het een stuur heeft wat soepel beweegt en dat het evenwicht vergemakkelijkt, want zonder je handen te gebruiken is alles gelijk een stukje moeilijker. De wieltjes die eronder zitten kunnen wel 360 Graden maken, dus lekker vaart gaan maken is niet zo lastig meer. Ook is de Waveboard step heel gemakkelijk op te vouwen, waardoor het niet lastig is om het ergens mee naartoe te nemen. Kinderen vanaf 5 jaar kunnen dit geweldige product al onder de knie krijgen. Wat tevens wel belangrijk is, is dat wat kleinere kinderen bescherming dragen zoals bijvoorbeeld kniebeschermers, elleboogbeschermers en een helm.

Deze Waveboard Step is zeker geschikt voor coole tricks en stunts. Doordat je het vast kunt houden, kan je er veel meer uithalen dan bij een gewoon Waveboard ook omdat de voor en achterkant flexibel zijn en kunnen verdraaien, maakt dat deze Waveboard Step een geweldig product voor niet alleen jong, maar natuurlijk ook voor oud. Wil je graag wat meer beweging hebben en dat op een leuke en stoere manier doen? Dan is dit zeker een echte aanrader om eens een keer uit te proberen.