Waveboard wielen

Om de beste prestaties te kunnen behalen met jouw Waveboard is het heel verstandig om periodiek de wielen te vervangen. Net als autobanden verslijten ook jouw Waveboard wieltjes. Het vervangen van de wieltjes is geen enkel probleem, want het is echt een simpel in elkaar gezette constructie. Iedereen kan de wieltjes vervangen. Voor de maximale prestaties zijn de wieltjes op speciale maat gefabriceerd en ook uit een speciaal soort kunststof. Als de wielen heel hard zijn, dan slijten ze langzaam maar heb je minder grip. Als de wielen zacht zijn, dan slijten ze veel sneller, maar heb je wel veel grip.

Gelukkig hebben wij de juiste wielen voor jou. Onze wielen zijn zo samengesteld dat ze veel grip hebben én weinig slijten. Ook zijn de wielen speciaal getest om goed te kunnen functioneren tijdens extreme omstandigheden. En gelukkig kunnen ze dat ook! Want stel je voor dat je met al je gewicht op één van de wieltjes staat en je probeert een paar stunts? Dan moet dat wieltje natuurlijk wel jouw gewicht aan kunnen, anders kunnen er lelijke ongelukken gebeuren. En als er iets is dat niemand wil, dan is dat onveilig rijden. Gelukkig is daar dus over nagedacht en hoef jij je geen zorgen te maken.

Deze wieltjes zijn er ook in hippe kleuren waaronder zwart, rood, groen en roze. Ook zijn er wieltjes die licht geven, zo val jij natuurlijk goed op met jouw stoere Waveboard. Dat is niet alleen mooi en leuk, maar ook een stuk veiliger als het wat donkerder is buiten. Zo kunnen automobilisten en andere weggebruikers jou sneller zien.